modeblogg a la Maria :)

Lyssnar nu på LIlly Allens (hur nu hon stavar...) låt "fuck you". Himlans bra måste jag säga. Rolig lixom.

Marias modeblogg: Biltemas svarta sportstrumpor är förmodligen dom bästa strumporna som finns! Hur sköna som helst, inga äckliga knölar eller sömmar å lagom tjocka å håller formen hur länge som helst! Sicket modetips va??

Vart i fjällen en vecka å haft det urhärligt! kanonväder å varmt. Å här hemma hade all snö smält bort, skönt! Såg framför mig hur jag skulle ut å rida i vårsolen idag, men icke. Snöat och regnat om vart annat hela dagen. va å släppte ut kusarna imorse å hade tänkt rida direkt, men sköt lite på det i hopp om bättre väder... Å min lilla häst verkar må bra nu, hon va så snorig i torsdags när vi åkte. Men Matilda har pysslat om henne bra tror jag.

Skulle vilja komma iväg å hoppträna i veckan, men ska kanske vänta några dagar, så hennes förkylning blir helt bra.
Å funderar på om jag ska satsa på att starta en 90-klass på näset v 20, eller om jag ska rida en dressyrtävling till. E mest sugen på hoppningen, men isf måste jag komma iväg på många hoppträningar innan dess...

Lägger upp lite bilder imon, när kameran kommer hem med fredrik.

Nu ska jag nog fortsätta mitt strävsamma städarbete, har hållt på i flera timmar, e helt ofattbart va vi skitar ner. Bävar för den dagen det blir flytt på schemat, städning nu går mkt ut på att flytta grejer som man inte behöver från bottenvånging till övervåning, och "schackruterummet". Där ställs det undan på obestämd tid och ibland får man gå upp å rota å gräva om det är nåt man behöver som misstänks ligga där. Egentligen e nog en flytt om året lagom, då rensar man ut och får det rent å snyggt.
Snart har jag bott här i två år! helt ofattbart va tiden går fort. Fast samtidigt känns det som jag bott här i en evighet, känns som jättelänge sen jag bodde i växjö..

jaja, nu ska jag inte sitt ahär å svamla ist för å göra nån nytta!

Kommentarer
Postat av: Caroline

Jamen det är väl bra att det känns som att du har bott här länge Hahaha!!. Då kanske det betyder att du trivs ?!



Ha det gött!

2009-04-19 @ 11:38:21
URL: http://carolinehulinder.blogg.se/
Postat av: evelina

Hej!! Viken fantastiskt fin blogg du har! O vilket bra modde tips.Ska genast bege mig till närmsta biltema(är nog Hakmstad tror jag)o köpa de omtalade strumporna! lyssnade just på de där magnus uggla låtarna vi brukade lysna på du vet. Tanken som räknas. Men kommer du i håg vad den där låten om den lilla staden (hedemora) där de hade en festival en gång om året när hela byn levde upp den var ju bara för rolig. Puss o kram

2009-04-24 @ 22:59:06
URL: http://maroschkas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0