juldagen=bajsdagen?

Juldagen. Skulle kunna vara den dagen då Sverige bajsar mest.

Men en härlig dag utan krav på nåt man behöver göra. En riktig slappdag. Arrak däremot, han har nog juldag mest varje dag. En riktig soffhund. Lite synd är det om honom, han har skadat tassen och är halt. Skurit loss hela yttre lagret på en trampdyna. Va lite synd om min plånbok när jag tog han till veterinären oxå. 995 kr för besöket och 350 för antibiotika som han ska ha i tio dagar. Hua!

Å snart är det nyår. Nån som har några storslagna nyårslöften på lut?
Å då har jag och Fredrik vart tillsammans två år. Det har gått väldigt snabbt, fast det har ändå hunnit hända otroligt mkt på dom två åren. Och jag har varit norrlänning i ettåetthalvt år. 
Mamma å janne tycker jag har ändrat dialekt jättemkt....Men fick en fråga av en unge på skolan som nog tyder på att jag inte är nån infödd västernorrlänning direkt. Han fråga nämligen vilket språk jag pratar!! Svenska tyckte jag, men han mena att det gjorde ju han, så det kunde inte jag göra. Dom lite äldre barnen har mest påpekat att jag pratar konstigt eller frågat om jag pratar skånska!! Skånska??  Men skåne är lixom söderut för dom, därimellan finns visst inte så mkt. jaja, jag trivs iaf mkt bra sån tur är!

//scitzofren?

hoppa hit och hoppa dit och hoppa ända in i 2009

http://se.youtube.com/watch?v=A8EiLK5IQL0   här kan ni se avril å jag i stöde i våras, hennes första "banhoppning" på den enormt höga höjden av 60 cm!

Denna veckan har gått i en rasande fart, jag hinner inte riktigt med i huvudet, men så är det varje år. Helt plötsligt ska man börja tänka att man är i det nya året, där högst upp i januari. Januari ligger högst upp i min bild i huvudet. Och december längst ner i mörkret. Så fram till jag var ganska så gammal hade jag så svårt att förstå hur det som hade tagit ett helt år att komma ner till (från januari till december, alla månaderna) kunde på bara en natt hoppa hela vägen upp till januari igen.
Så snart hoppar det upp till januari igen, och det tar alltid flera veckor innan jag har hängt med på det där hoppet i mina tankar. jag stannar kvar nere i 2008:as december lite längre....

hästjävel!

har sista dagarna insett att jag ibland är ganska impulsiv. Hästen fick jag inte med mig hem från träningen i lördags eftermiddag, fick lämna henne på näset och hämta henne på söndag morgon. Då, med kedja och lina fick vi in henne. På lördag kväll var jag fast besluten att nu skulle hästskrället säljas. Ska inte ha nån besvärlig jävla häst, ska ha en snäll och lätt häst som jag lätt kan åka å träna och tävla med. La ut annons med videos på youtube och allt. Mejlade några å va intresserade och det kändes bra. Sen ringde en från sundsvall och ville komma å provrida direkt i stort sett. Då fick jag panik! Insåg att jag absolut inte alls vill sälja min fina lilla häst. Får ju inte ge upp så snabbt, måste testa nåt mer.
Så jävla knäpp e jag.....Men avril blir nog kvar ett litet tag till. Hon får en chans igen, men nu jävlar ska jag mota in henne i finkan och hon ska inte fundera på nåt annat!Nu e det slut på mutor och gull-gull. Nu blir det andra bullar.

Snöar gör det i massor. Härligt härligt! Lite knäppt å åka hem till alingsås å fira jul där det är lera å höstlöv. Men härligt å träffa familj å min älskade lilla hund. Men nu ska jag sova. Fredrik är ute å brottas med nån skoter, får se om han kommer in å sover sen, eller om han ska sova på skotern......

nattinatti

RSS 2.0